Machineberging bouwen

Machineberging bouwen

Een machineberging wordt vaak gebouwd in de vorm van een loods, maar ook wel eens met een open gedeelte, oftewel eentje die meer op een veldschuur lijkt. Wil je een machineberging bouwen met een open en een gesloten gedeelte? Dit kan Staalbouw DtB natuurlijk ook voor jou realiseren, wij bouwen namelijk alles op maat. Daarnaast bouwen wij met staal, het meest duurzame materiaal om mee te bouwen. Met staal kun je later eenvoudig uitbreidingen of renovaties aanbrengen, omdat alle constructies demontabel zijn.

Een goedkope machineberging bouwen

Bij Staalbouw DtB weet je zeker dat je een marktconforme prijs krijgt als het gaat om staal. Bovendien doen wij er ook alles aan om arbeidskosten te drukken. Ons staal wordt van tevoren gevormd in een staalfabriek, vervolgens wordt alles verzameld op één plek. Wanneer alle vormen klaar zijn, wordt alles geladen op één of meerdere vrachtwagens. Daarna worden de staalvormen vervoerd naar de bouwlocatie, zo kunnen onze monteurs gelijk aan het werk! We houden je tijdens het gehele bouwproces op de hoogte van alle gebeurtenissen. Dit contact verloopt allemaal via één contactpersoon, zo kun je makkelijker polsen hoe het allemaal verloopt. Zijn er toch nog onduidelijkheden die in je opkomen tijdens de bouw? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Een opslag voor machines bouwen met goed opgeleid personeel

Ons personeel beschikt over de juiste certificaten en opleidingen voor het bouwen van een machineberging. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met zaken zoals veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast kunnen we snel schakelen tussen verschillende aannemers, hierdoor kunnen we met elk vraagstuk helpen! Wil jij een machineberging bouwen met Staalbouw DtB? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0318 640174.


Recent gebouwde projecten