Renovaties

Renovaties

Is jouw bouwwerk toe aan een renovatie? Laat je dan informeren door een specialist van Staalbouw DtB! We bouwen en renoveren al jarenlang stalen bouwwerken. Zoals dakrenovaties en gevelrenovaties na het verwijderen van asbest, of puur omdat de klant een restyling wilt. 

Nauwkeurig renoveren met een ervaren staalbouwer

Ons ervaren personeel weet al snel wat de beste oplossing is voor het bouwwerk. Vervolgens kunnen we op tafel leggen wat de nodige stappen zijn om deze oplossing in goede banen te leiden. Het komt ook wel eens voor dat een bedrijfspand totaal vernieuwd moet worden. Ook dan kunnen we je voorzien van de juiste expertises. Het komt gelukkig zelden voor dat het gehele bouwwerk toe is aan een vernieuwing. Staal is namelijk één van de meest duurzame bouwmaterialen, hierdoor kan een nieuw pand wel tientallen jaren mee. 

Overweeg energiebesparende oplossingen na een renovatie!

Naast duurzaam materiaal kunnen we ook voor energiebesparende oplossingen zorgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het juiste isolatiemateriaal en zonnepanelen. Bij een gevelrenovatie is het namelijk verstandig om te kiezen voor geïsoleerde sandwichpanelen, door deze wandbekleding blijft de warmte namelijk een stuk beter in het pand. Oftewel de verwarming hoeft niet meer voor een lange tijd aan te staan! Naast een goede isolatie kun je ook kiezen voor het plaatsenh van zonnepanelen. Voordat je hierin investeert, is het wel handig om te weten wanneer je de investering precies terugverdient. Bij ons is dit al na 6 á 7 jaar, hierna kun je jarenlang genieten van gratis stroom!

Neem vandaag nog contact op met ons!


Recent gebouwde projecten