Manegebouw

Manegebouw

Wil je een manege bouwen? Kies dan voor een ervaren staalbouwer. Staalbouw DtB is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het bouwen van grote en kleine maneges. Zoals rijhallen, springhallen en professionele wedstrijdhallen. We denken eerlijk, slim en praktisch met je mee over de verschillende afmetingen en kosten. Maar ook de specifiekere aspecten zoals:

  • Ruimte-indeling
  • Looplijnen
  • Ventilatie
  • Lichtinvallen
  • Uitstraling

Manege bouwen met juiste expertises

We beschikken over een ijzersterk en goed op elkaar ingespeeld bouwteam met juiste expertises. Met extra aandacht voor specifieke voorzieningen en veiligheidseisen. Daarnaast hebben we korte lijnen met de juiste leveranciers, waardoor we nog sneller de manege kunnen bouwen. Desgewenst nemen we het gehele traject van planfase tot oplevering voor je uit handen. Inclusief de aanvraag van de bouwvergunning en het ontwerp van de te bouwen manege.

Manegebouw: groot of klein?

Heb je plannen om een grote manege of een kleine manege te bouwen? Onze specialisten informeren je graag over de mogelijkheden. Over het algemeen zijn grote maneges beter voor paarden, het is namelijk bewezen dat paarden gelukkiger zijn in grote maneges. Daarnaast geeft dit veel meer mogelijkheden voor de ruiters. Hierdoor kun je namelijk gemakkelijk verschillende parcours en dressuuroefeningen uitzetten.

Huidige bouwterrein uitbreiden of renoveren

We denken graag mee met de uitbreiding van bestaande bouwterreinen. Zo kunnen extra paardenstallen of bijvoorbeeld een kantine een goede aanvulling zijn op de huidige manege. Dit is vooral relevant voor maneges met veel bezoekers of bijvoorbeeld als er enkele bezoekers thuis geen ruimte hebben voor een paardenstal. Of is jouw huidige manege toe aan een dakrenovatie of verduurzaming? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Aanvullend kunnen we namelijk meerdere zonnepanelen plaatsen op jouw huidige dak. Weet je niet zeker of het dak een goede draagkracht heeft? Stuur ons dan bericht via het contactformulier of stuur ons een vrijblijvende offerte.

Waarom een manege bouwen met Staalbouw DtB?

We beschikken over de juiste expertises en we zullen altijd transparant zijn voor, tijdens en na het bouwproces. Daarnaast kunnen we een manege bouwen binnen een korte periode. We hebben namelijk nauw contact met een betrouwbare staalfabriek. Deze fabriek zorgt ervoor dat alle nodige onderdelen van tevoren gevormd worden, hierdoor kunnen onze transporteurs het snel leveren op de nodige locatie. En vervolgens kunnen onze monteurs al gauw aan het werk! Wil je samenwerken met Staalbouw DtB? Neem dan vandaag nog contact op via 0318 64 01 74 of stuur een mail naar info@staalbouwdtb.nl!


Recent gebouwde projecten