Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Wil je jouw gevel laten renoveren door een ervaren staalbouwer? Of weet je niet zeker of je gevel daadwerkelijk toe is aan een renovatie? Onze specialisten adviseren en informeren je graag! We houden altijd rekening met jouw wensen. In de meeste gevallen moet een gevel gerenoveerd worden omdat er schade is ontstaan, door bijvoorbeeld wateroverlast of asbest. In dit geval kunnen we al snel bepalen wat we nodig hebben voor de renovatie. Maar het komt ook wel eens voor dat de opdrachtgever de gevel wil moderniseren.

Waarom jouw gevel laten renoveren door ons?

We hebben de afgelopen jaren al meerdere renovatieprojecten mogen realiseren in de staalbouw. Hieronder vallen vooral gevelrenovaties en dakrenovaties. Schoonmaakprojecten vallen hier niet onder, wel bijvoorbeeld een gevelrenovatie waarbij de isolatie wordt toegevoegd of verbetert. Naast een goede isolatie kunnen we meerdere opties aanbieden als het gaat om de stijl van de gevel. Met een moderne uitstraling wordt het bouwwerk een echte eyecatcher voor iedereen die langskomt!

Waar houden we rekening mee bij een gevelrenovatie?

Bij een volledige gevelrenovatie van het pand kijken we naar de isolatie, beplating, buitenbeplating en sandwichpanelen. Is het allemaal nog intact? Of is het puur een modernisering van de gevel? In beide gevallen houdt ons personeel rekening met de bovengenoemde punten. Dit houdt eigenlijk in dat we alle nodige objecten nauwkeurig verwijderen van het pand. Met als uitgangspunt dat het nog hergebruikt kan worden.

Betrouwbaar personeel met juiste expertises

Ons personeel beschikt over de juiste ervaring, opleidingen en certificaten. We houden ons altijd aan de nodige richtlijnen tijdens een renovatie of nieuwbouwproject. Kijk gerust eens bij onze projecten voor een impressie of neem gelijk contact op per mail via info@staalbouwdtb.nl of bel naar 0317 640174.


Recent gebouwde projecten