Hippische bouw

Hippische bouw

Onder hippische bouw verstaan we paardenstallen en maneges. Of dit nu om nieuwbouw of renovaties gaat, Staalbouw DtB helpt je graag verder. We zorgen ervoor dat je van A tot Z ontzorgt wordt, van bouwplan tot realisatie. Tijdens de bouw houden we je altijd op de hoogte van de huidige ontwikkelingen, dit verloopt allemaal via één contactpersoon. Om hippische bouw in een korte tijd te kunnen realiseren, heb je betrouwbaar en ervaren personeel nodig. Dit zorgt ervoor dat er geen fouten voorkomen tijdens het bouwproces. 

Uitbreiding huidige bouwwerk

Krijg je meer aanmeldingen binnen of is je huidige constructie simpelweg toe aan een upgrade? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze bouwwerken voor de hippische bouw zijn volledig demonteerbaar en dus heel nuttig voor bijvoorbeeld toekomstige uitbreidingen. In een kennismakingsgesprek kunnen we wat specifieker ingaan op jouw wensen. Zo kun je erachter komen of wij de juiste partner zijn voor jouw nieuwe project in de hippische bouw. Wil je toch niet kiezen voor Staalbouw DtB? Dan is dit natuurlijk geen probleem, het kennismakingsgesprek is namelijk geheel vrijblijvend!

Sterk staal voor hippische gebouwen

We maken gebruik van sterk staal, hierdoor zal je hippische gebouw niet snel aan een renovatie toekomen. Daarnaast is staal 100% recyclebaar, waardoor het één van de duurzaamste materialen is om mee te bouwen. Daarnaast zijn onze materialen demontabel en relatief licht als het gaat om gewicht. Dit zorgt er onder andere voor dat we alle materialen eenvoudig, maar zeker ook zorgvuldig kunnen monteren. Dit geldt dus ook voor de dakbedekking en de eventuele wandbekleding.

Jouw partner in de hippische bouw

Staalbouw DtB is al meer dan 25 jaar lang actief in de hippische bouw. Kijk gerust eens tussen onze projecten. Zo kom je er gemakkelijk achter wat we voor jou kunnen betekenen! Al overtuigd van onze bouwkunsten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0318 64 01 74!


Recent gebouwde projecten