Asbestsanering

Asbestsanering

Is er asbest aanwezig in jouw bedrijfspand of loods? Laat het dan verwijderen door een specialist. We beschikken over de juiste kennis en certificaten om het asbest snel en zorgvuldig te saneren. Tijdens dit proces zijn alleen onze specialisten op de locatie aanwezig, ze beschikken over de juiste kleding om dit uit te voeren en daarom raden willen we geen omstanders erbij hebben. Dit heeft voornamelijk met veiligheid en gezondheid te maken.

Asbest saneren: hoe doen wij dit?

Vooraf stellen we altijd een rapport op. Hieruit wordt duidelijk om wat voor soort asbest het gaat, hoeveel asbest we moeten verwijderen en wat we nodig hebben om het te verwijderen. We houden altijd rekening met de nodige regels die gelden voor het verwijderen van asbest. Zo weet je als opdrachtgever zeker dat er rekening gehouden wordt met de omgeving. Na de asbestsanering kun je denken aan een volledige of gedeeltelijke renovatie van het pand. In beide omstandigheden kunnen we jou van dienst zijn. Asbest kan zich op verschillende plekken voordoen, zoals golfplaten, leidingen en gevelbekledingen. Dit is nog maar een kleine greep uit de hoeveelheid plekken waar het kan voorkomen. Ben je benieuwd of we het asbest in jouw pand kunnen verwijderen? Neem dan contact op met ons!

Verschillende soorten asbest laten verwijderen

Er bestaan diverse asbestsoorten. Ze zijn vooral goed te onderscheiden door de verschillende kleuren. Zoals blauw, wit, groen, grijs, bruin en geel. We stellen tijdens de inventarisatie al gauw vast om welke asbest het gaat. Meestal gaat het om de wit gekleurde asbest (85% van de gevallen), maar ook wel eens bruin (10%) of blauw (5%). In alle gevallen kunnen we al snel vaststellen hoelang het zal duren en wat we nodig hebben voor de asbestsanering. Dit wordt allemaal duidelijk in het inventarisatierapport.

Een nieuw bouwwerk realiseren met een ervaren staalbouwer

Naast asbestsanering zijn we vooral gespecialiseerd in nieuwbouw van bedrijfspanden en loodsen. We beschikken over de juiste expertises om een duurzaam bouwwerk te realiseren. Ben je benieuwd naar onze bouwkunsten? Kijk dan eens bij onze projecten!


Recent gebouwde projecten