Veldschuur bouwen

Veldschuur bouwen

Wil je een veldschuur bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Staalbouw DtB heeft namelijk al meerdere veldschuren gebouwd door heel Nederland. Deze dienen dan meestal als loods voor bijvoorbeeld machines, hooi of voedsel. We bouwen veldschuren op maat en daarom kunnen we voor elke afmeting wel een passende oplossing vinden. Daarnaast gaan we altijd efficiënt om met staal, waardoor we bij het bouwen van een veldschuur veel besparen op de loon- en vervoerskosten.

Verschillende typen veldschuren

We hebben verschillende veldschuren gebouwd met staal. Zo kan de veldschuur met een open gedeelte gebouwd worden, maar er kan ook een gesloten gedeelte met een poort of rolluik aan toegevoegd worden. Hierdoor wordt het bewaren van goederen een stuk makkelijker. Gereedschappen kun je dan bijvoorbeeld in de binnenplaats bewaren en een tractor kun je dan op de open plek bewaren.

We bouwen veldschuren meestal met een hellend dak. De ene kant is korter, zodat er onder andere voertuigen onder passen. Een hellend dak is ideaal bij het bouwen van een veldschuur, zo wordt de regen namelijk makkelijker weggeleid. Vervolgens is het handig om na te denken of je een bepaalde lichtinval wilt in de veldschuur. Zo kun je een raam in het dak zelf plaatsen, maar ook in de stalen wanden. Ben je benieuwd naar onze veldschuren? Kijk dan eens tussen onze projecten!

Veldschuur zelf bouwen

Naast het bouwen van stalen veldschuren, kun je natuurlijk ook zelf een veldschuur bouwen. Bij Staalbouw DtB heb je de mogelijkheid om de juiste benodigdheden te bestellen voor een veldschuur. Weet je niet zeker of je over de juiste gereedschappen beschikt? Of maak je wel gebruik van de goede afmetingen? Stel ons al je vragen, wij informeren je graag!

Waarom een veldschuur bouwen met Staalbouw DtB?

We houden je altijd op de hoogte tijdens het bouwproces. Daarnaast zullen we altijd praktische en eerlijke adviezen geven over het project. We gaan altijd snel en nauwkeurig te werk, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan met de nieuwe veldschuur! Wil je meer informatie over veldschuren? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier of vraag een offerte aan!


Recent gebouwde projecten