Paardenstal bouwen

Paardenstal bouwen

Wil je een paardenstal bouwen met duurzaam materiaal? Of wil je een paardenstal bouwen in combinatie met een overdekte rijhal? Wij bouwen alles op maat met hoogkwalitatief staal. Hierdoor kan de nieuwe staalconstructie jarenlang mee! We monteren alles zodat het makkelijk demonteerbaar is voor eventuele renovaties. Laat je de paardenstal bouwen door Staalbouw DtB? Dan hoef je de komende tijd nog niet in te zitten over renovaties, wij garanderen een mooi en duurzaam eindresultaat!

Paardenstal laten bouwen op een privéterrein

Staalbouw DtB heeft meerdere paardenstallen gebouwd voor particuliere opdrachtgevers. Vaak gaat het dan om een paardenstal voor één of twee paarden. We informeren en adviseren je graag over de juiste stappen die je moet ondernemen voordat je een paardenstal laat bouwen. Ruimte-indeling, uitstraling en ventilatie zijn namelijk belangrijke aspecten voor een paardenstal. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we gemakkelijk alle nodige onderwerpen bespreken voordat we aan de slag gaan met de nieuwe paardenstal! Voor, tijdens en na de bouw zullen we je altijd persoonlijk op de hoogte houden met één vast contactpersoon. Zo kun je altijd gemakkelijk je vragen en/of opmerkingen kwijt aan iemand die er verstand van heeft!

Meerdere paardenstallen bouwen tegen een scherp tarief

Zijn er onverwachts nieuwe aanmeldingen bij de manege en heb je meer ruimte nodig voor paarden? Overweeg dan om een extra paardenstal te bouwen. Er zijn namelijk genoeg paardenliefhebbers die zelf geen ruimte hebben voor een paardenstal. Zo kun jij een oplossing bieden voor hun probleem! Wil je naast het bouwen van een paardenstal ook nog een manege uitbreiden? Neem dan contact op met Staalbouw DtB! We kunnen je snel en eenvoudig laten weten wat de mogelijkheden zijn!


Recent gebouwde projecten