Magazijn bouwen

Magazijn bouwen

Is jouw huidige magazijn toe aan een uitbreiding of wil je een nieuw magazijn bouwen? In beide gevallen kan Staalbouw DtB jou goed helpen. We kunnen snel en eenvoudig een magazijn op maat bouwen. Dit komt vooral omdat we de juiste connecties al klaar hebben liggen voordat je ons belt of mailt. Wil je een duurzaam magazijn bouwen met een ervaren staalbouwbedrijf? Neem dan contact op met Staalbouw DtB!

Altijd up-to-date blijven tijdens de bouw van jouw nieuwe magazijn

Tijdens de bouw van het magazijn houden we je altijd op de hoogte over het bouwproces, dit doen we op de bouwlocatie zelf of per telefoon. Zo weet je als opdrachtgever zeker dat het bouwproces in goede banen wordt geleid. Maar voordat dit allemaal plaatsvindt, willen we eerst graag kennismaken. Hierdoor weten we namelijk zeker dat alle nodige aspecten besproken zijn, zoals bijvoorbeeld bouwvergunningen. Door onze korte lijnen met de juiste onderaannemers binnen de staalsector, kunnen we al snel aan de slag nadat alle nodige onderwerpen besproken zijn. Al onze staalobjecten worden vooraf samengesteld in een fabriek, hierdoor kunnen onze monteurs op de locatie al snel aan de slag met het bouwwerk. Neem gerust eens een kijkje bij onze projecten, zo kom je makkelijk te weten wat wij allemaal in petto hebben!

Duurzaam magazijn bouwen of uitbreiden

Heb je al een magazijn staan en wil je deze niet afbreken? Neem dan een uitbreiding in overweging. Hierdoor kun je namelijk het huidige bouwwerk laten staan, waardoor je ook nog eens op afbreekkosten bespaard. Tijdens de bouw van het nieuwe magazijn kunnen de werkzaamheden in het huidige magazijn gewoon voortgezet worden. Houdt er wel rekening mee dat dit niet altijd zo zal zijn door de veiligheidsregels. Ook voor renovaties aan een magazijn ben je bij ons aan het juiste adres.

Magazijn bouwen kosten

Weet je niet helemaal zeker hoe je tot de juiste berekeningen komt? Of wil je snel weten wat de kosten zijn van een nieuw magazijn? Vul dan onze offerte in. Binnen één dag laten we gedetailleerd weten wat de kosten en mogelijkheden zijn voor een nieuwe magazijn.

Neem contact op met een adviseur

Gaat jouw voorkeur uit naar een betrouwbaar staalbouwbedrijf die je altijd persoonlijk up-to-date houdt tijdens het bouwproces? Neem dan vandaag nog contact op met Staalbouw DtB. Stel je vragen aan onze specialisten of plan gelijk een kennismakingsgesprek in. Bel gerust naar 0318 64 01 74 of stuur een mail naar info@staalbouwdtb.nl!


Recent gebouwde projecten