Over ons

Wij bouwen duurzame constructies

Wij zijn Staalbouw DtB en we bouwen al 25 jaar lang stalen bouwwerken, denk hierbij bijvoorbeeld aan agrarische loodsen en de bedrijfspanden. Ons team is inmiddels meer dan 15 jaar gevestigd in Renswoude. Deze locatie werkt voor ons, maar ook voor de opdrachtgevers ideaal. Renswoude is namelijk centraal gevestigd in Nederland. Zo kunnen onze transporteurs, monteurs en controleurs snel op de bouwlocatie verschijnen!

Persoonlijk contact zonder poespas

We houden niet van te veel poespas. Oftewel we werken zonder te veel ingewikkelde tussenstappen, zo weet jij als opdrachtgever namelijk gelijk waar je aan toe bent. Uit voorgaande projecten is gebleken dat dit ideaal werkt voor beide partijen. Voor, tijdens en na het bouwproces beantwoorden we alle vragen via één contactpersoon. Hierdoor weet je zeker dat je zo snel mogelijk het juiste antwoord krijgt van iemand die beschikt over de juiste expertises.

Onze aanpak

1. De aanvraag komt binnen via het contactformulier of via een offerteaanvraag. Vervolgens nemen wij telefonisch contact op om alle nodige onderwerpen te bespreken.
2. De offerte wordt compleet verwerkt.
3. In een kennismakingsgesprek bespreken we de overige zaken onder genot van een kop koffie. Hierbij komen bijvoorbeeld zaken zoals bouw- en omgevingsvergunningen ter sprake.
4. Handen uit de mouwen, het project gaat van start!
5. Tijdens en na de bouw kun je alle vragen stellen, zo weet je namelijk zeker dat alles in goede banen verloopt!

Altijd een sterk staaltje werk van ons team!

Scherpste prijzen voor staal. Duurzame materialen worden steeds duurder, staal dus ook. We garanderen altijd de scherpste tarieven als het gaat om staal.
Eerlijke en praktische adviezen. Profiteer van meer dan 25 jaar ervaring! We kunnen altijd met het juiste antwoord komen op jouw vraagstuk!
IJzersterk bouwteam met de juiste expertises. Ons team beschikt over de juiste ervaring en certificaten, hierdoor weet je zeker dat we rekening houden met alle nodige aspecten.
Direct, persoonlijk en slagvaardig.
Snelle levering van hoge kwaliteit staal. We maken gebruik van prefab objecten, hierbij worden alle nodige staalobjecten vooraf gevormd in een staalfabriek. Hierdoor besparen we flink op de transportkosten!
Telefonisch altijd bereikbaar. Snel antwoord krijgen op je vraag? Bel ons dan op via 0318 640174!

Recent gebouwde projecten