Werkplaats bouwen

Werkplaats bouwen

Een werkplaats kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, Staalbouw DtB bouwt voor zowel privé als zakelijke opdrachtgevers werkplaatsen op maat. Wil je een werkplaats bouwen voor jouw bedrijf? Laat dan je nieuwe bouwwerk realiseren door onze specialisten. Een werkplaats bouw je namelijk niet zomaar, hiervoor heb je een ervaren staalbouwbedrijf nodig. We weten precies waar het bouwwerk aan moet voldoen, zoals de bouw- en omgevingsvergunningen de verschillende veiligheidsaspecten. 

Snel en eenvoudig een nieuwe werkplaats bouwen

Staalbouw DtB heeft inmiddels al meerdere werkplaatsen gebouwd. Door ons goed opgeleide personeel kunnen we snel te werk gaan op locatie. Naast de efficiënte werkwijzes van onze ontwerpers, monteurs en aannemers, laten we onze staalconstructies vooraf vormen in een staalfabriek. Hierdoor kunnen we alle nodige materialen snel leveren op het bouwterrein. Dit doen we gewoonlijk in één keer, zodat we de kosten kunnen drukken. Daarnaast houden we de opdrachtgever gedurende het hele bouwproces op de hoogte met één vast contactpersoon. Dit zorgt namelijk voor een betere communicatie voor beide partijen.

Duurzame oplossingen voor iedere werkplaats

Naast het bouwen van de werkplaats, raden we onze opdrachtgevers altijd duurzame oplossingen aan, zoals zonnepanelen en een goede isolatie. We kunnen in beide gevallen een goede oplossing bieden. Houdt er wel rekening mee dat niet elk daktype goed samengaat met zonnepanelen, maar dit soort onderwerpen bespreken we maar al te graag in een kennismakingsgesprek! Neem daarom contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0318 6740174. 

Zelf een werkplaats bouwen

Naast het laten bouwen van een werkplaats, kun je er ook voor kiezen om zelf een werkplaats te bouwen. Staalbouw DtB kan jouw voorzien van alle nodige objecten als hier interesse voor is!


Recent gebouwde projecten