Loods bouwen

Loods bouwen

Wil je een nieuwe loods bouwen? Neem dan contact op met Staalbouw DtB! We kunnen gemakkelijk en snel een loods bouwen voor vrijwel iedere situatie. Door onze efficiënte werkwijze besparen we veel geld, zoals arbeidskosten en transportkosten. We vormen al ons staal van tevoren in een staalfabriek en verzamelen het vervolgens op één punt. Hierdoor kunnen we gemakkelijk bepalen hoeveel voertuigen we nodig hebben voor het transport. Daarnaast werken we met zo min mogelijk laswerk, dit bespaard veel tijd en het zorgt er ook nog eens voor dat we alles weer gemakkelijk uit elkaar kunnen halen. Voor eventuele renovaties is dit ideaal. 

Loods laten bouwen met betrouwbaar staal

Er zijn verschillende soorten staal én niet elk soort staal garandeert dezelfde kwaliteit. Daarom bouwen we onze stalen loodsen alleen maar met betrouwbaar staal. Hierdoor wordt de duurzaamheid sterk bevordert en komen er niet snel renovaties of andere werkzaamheden aan te pas. Mocht dit wel zo zijn, dan is dit geen probleem, alle geplaatste materialen zijn namelijk eenvoudig uit elkaar te halen.

Duurzaam een stalen loods laten bouwen

Een stalen loods laat je bouwen door een specialist, hierdoor voorkom je onnodige problemen. We zien namelijk wel eens dat mensen een loods laten bouwen, maar dat dit uiteindelijk verkeerd uitpakt. Door bijvoorbeeld verzakkingen in de grond of verkeerde montages.

Is jouw stalen loods verkeerd gemonteerd? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. We zijn veelzijdig in het aanbieden van renovaties. Zoals asbestsanering, maar ook enkele dak- of gevelrenovaties kunnen snel gerealiseerd worden door onze medewerkers. Door deze werkzaamheden wordt de duurzaamheid en energiebesparing sterk bevordert voor jouw stalen loods.

Een bindend advies over een nieuwe of huidige loods

Onze specialisten zullen altijd een praktisch en bindend advies geven als het om een nieuwe stalen loods. We beschikken over de juiste expertises, waardoor we altijd een antwoord hebben op ieder vraagstuk. Wil je een vraag stellen over onze stalen loodsen? Bel dan naar 0318 74 01 74, zo kunnen we gemakkelijk bespreken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens het eerste gesprek bespreken we kort de behoeften vanuit jouw kant, zo kunnen we kort een beeld schetsen van de stalen loods. Vervolgens nemen we nogmaals contact met je op hier wat specifieker op in te gaan. Naast het bellen kun je ook een vraag stellen via ons contactformulier.


Recent gebouwde projecten