Stallenbouw

Stallenbouw

Ben je op zoek naar een ervaren stallenbouwer? Staalbouw DtB helpt graag met je nieuwe bouwwerk! We hebben inmiddels meerdere veestallen gebouwd door heel Nederland, zoals kippenstallen en koeienstallen. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring kunnen we snel verschillende soorten stallen bouwen! Wil je een nieuwe stal bouwen voor jouw vee? Neem dan contact op ons!

Stallenbouw voor alle veesoorten

Een stal kan voor verschillende veesoorten gebruikt worden. We bouwen stallen voor alle soorten vee, denk zoals:

  • Rundveestallen: koeien
  • Varkensstallen
  • Schapenstallen
  • Geitenstallen
  • Pluimveestallen: kippen, kalkoenen, ganzen, eenden, etc.

Over het algemeen hebben we vooral grote stallen gebouwd, maar we kunnen zeker ook kleinere stallen bouwen. Houdt er wel rekening mee dat we de inrichting niet zelf verzorgen! Maar dit soort zaken kunnen we allemaal bespreken in een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we je gemakkelijk advies en informatie geven over de mogelijkheden. Wil je kennismaken met Staalbouw DtB? Neem dan contact met ons op via 0318 640174, we vertellen je graag meer over stallenbouw met staal!

Aanvullend een loods bouwen

Naast het bouwen van een stal kun je ook bij ons terecht voor loodsenbouw. Machinebergingen, werkplaatsen of opslagloodsen zijn gemakkelijk te realiseren door ons bouwteam. Heb je al een bouwwerk op het terrein staan, maar is die aan vervanging of renovatie toe? Neem dan contact met ons op, zodat we snel kunnen inventariseren waar het probleem ligt!

Laat zonnepanelen op de nieuwe stal plaatsen!

Bij Staalbouw DtB heb je ook nog de mogelijkheid om zonnepanelen aan te schaffen. Voor veel opdrachtgevers is dit een relevante oplossing. Met zonnepanelen kun je namelijk na 6 á 7 jaar genieten van gratis stroom! Stallen zijn over het algemeen groot in verband met de hoeveelheid ruimte voor het vee, maar is de draagkracht van deze constructie dan wel sterk genoeg voor zonnepanelen? Dit soort vragen beantwoorden we graag voor je!


Recent gebouwde projecten