Bedrijfspand bouwen

Bedrijfspand bouwen

Wil je een nieuw bedrijfspand bouwen? Dan ben je bij Staalbouw DtB aan het juiste adres. Wij helpen graag met het uitwerken van complexe bouwplannen. Al meer dan 25 jaar bouwen wij met onze bouwpartners door heel Nederland. Hierdoor weten we precies wat er nodig voor jouw bedrijfspand. Mocht je plannen hebben om een nieuw bedrijfspand te laten bouwen, neem dan contact op met Staalbouw DtB of kijk eens bij onze projecten.

Een bedrijfspand laten bouwen met marktconforme staalprijzen

We garanderen altijd de beste prijs als het gaat om staal en beton. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het bouwen van een bedrijfspand geld kost. Bij Staalbouw DtB weet je zeker dat je de beste prijzen aangeboden krijgt voor alle onderdelen. We hebben namelijk al jarenlang korte lijnen met de juiste contacten binnen de branche. Nadat het kostenplaatje bekend is, stellen we een duidelijke planning op. Zo weet jij precies hoe en wat er gebeurd met jouw nieuwe bedrijfspand. Al onze materialen worden van tevoren gevormd in een staalfabriek, nadat dit afgerond is, vervoeren we alles in één keer naar de locatie. Zo bespaar je flink op de vervoerskosten.

Bedrijfspand bouwen op maat

Je wilt een nieuw bedrijfspand bouwen volgens jouw eigen wensen, en dat is begrijpelijk. Laat daarom je nieuwe bedrijfspand bouwen door Staalbouw DtB. Onze kenners beschikken over de juiste expertises om het hele project in goede banen te leiden, van ontwerp tot uitvoering. We houden je tijdens het hele proces op de hoogte, en we zorgen ervoor dat het design perfect aansluit op jouw wensen. Heb je al een bedrijfspand? Dan kan het natuurlijk ook zo zijn dat het pand alleen toe is aan een renovatie. Ook dan mag je bij ons aankloppen. Met een korte controle weet je al gauw of het pand toe is aan een renovatie of dat je moet denken aan nieuwbouw.

Bedrijfspand bouwen volgens de BENG-normen

Wil je veel geld besparen op de energierekening van je bedrijfspand? Kies dan voor een goede isolering. Deze, maar ook andere energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen worden veel aangespoord door de overheid. Want je hebt hier (al helemaal met een bedrijfspand) veel aan voor de toekomst. De koude winters in Nederland zorgen namelijk voor een hoog energieverbruik, maar met een goede isolatie voorkom je onnodige kosten! Wil je jouw bouwwensen bespreken met een staalspecialist? Neem dan contact op met Staalbouw DtB. Aan de hand van onze expertises kunnen we snel en eenvoudig bespreken of we jouw plannen op korte termijn kunnen realiseren.

Offerte op maat: bedrijfspand bouwen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw nieuwe bedrijfspand in elkaar zet? Vul dan gemakkelijk en snel een offerte in via de knop hieronder. Nadat alle nodige informatie verzameld is, gaan we om de tafel voor een kennismakingsgesprek. Hierin wordt alles concreet besproken, zodat we zeker weten dat er niks over hoofd gezien wordt. Neem vandaag nog contact op voor jouw nieuwe bedrijfspand!


Recent gebouwde projecten