Agrarische loods bouwen

Agrarische loods bouwen

Een agrarische loods is een veel voorkomend bouwwerk voor boeren. Deze dient dan vooral als een opslag voor werktuigen of veevoer. Meestal wordt er ook nog een werkplaats toegevoegd aan de loods. Hierdoor krijgt de loods gelijk een multifunctionele betekenis. Wil jij een agrarische loods bouwen van staal? Dan ben je bij Staalbouw DtB aan het juiste adres. Binnen een mum van tijd staat jouw nieuwe loods stevig op de juiste plek. Van bouwvergunning tot realisatie, wij regelen het voor je.

Een sterke agrarische loods bouwen voor een scherpe prijs

Een agrarische loods bouwen zonder moeilijkheden, dat vinden wij belangrijk. Is het kennismakingsgesprek goed verlopen? Dan gaan onze ontwerpers al snel voor jou aan de slag. Na een goedkeuring van het ontwerp, weten we precies wat er nodig is voor jouw nieuwe loods. Vervolgens worden deze vormen vooraf geproduceerd in de staalfabriek (ook wel prefabricage genoemd). Nadat dit afgerond is, worden alle objecten in één keer naar de bouwlocatie vervoerd. Zo besparen we namelijk flink op de transport- en loonkosten. Zijn alle vormen netjes afgeleverd? Dan gaan de monteurs diezelfde dag van start met het project! Staalbouw DtB heeft al meerdere agrarische loodsen gebouwd door heel Nederland. We beschikken al meer dan 25 jaar over de juiste opleidingen, certificaten en expertises. Hierdoor weten we al snel loodsen, stallen en veldschuren te bouwen.

Agrarische loods bouwen die jarenlang meegaat

We maken gebruik van staal, één van de duurzaamste bouwmaterialen die er bestaat. Kies je voor staal, dan kies je voor een agrarische loods die tientallen jaren intact blijft. Staal is namelijk roestvrij en 100% herbruikbaar, met andere woorden ideaal voor een betrouwbare loods. 

Tegenwoordig moeten bouwbedrijven steeds meer letten op een goede isolatie in verband met de nieuwe BENG-eisen. Daarom is het handig om erover na te denken hoe vaak je te werk gaat in de loods, en of je in een warme omgeving wilt werken. We informeren je graag over de verschillende isolatiemogelijkheden voor jouw nieuwe loods. Aanvullend is het ook nog mogelijk om nieuwe zonnepanelen te laten plaatsen op de loods. Onze zonnepanelen gaan meer dan 25 jaar mee, hierdoor geniet je een lange tijd van gratis stroom. Want na 6 á 7 heb je jouw investering al terugverdiend.

Bekijk onze projecten voor een impressie

Kijk eens bij onze recent opgeleverde projecten, zo kom je namelijk gemakkelijk te weten wat wij in petto hebben! Heb je nog vragen over agrarische loodsen of andere stalen bouwwerken? Neem dan telefonisch contact op met onze adviseurs via 0318 640174.


Recent gebouwde projecten