Dakrenovatie

Dakrenovatie

Wil je een stalen dak laten renoveren door een ervaren staalbouwer? Kies dan voor onze monteurs! Onze monteurs kunnen snel vaststellen welke stappen we moeten ondernemen voor een succesvolle dakrenovatie. Daarnaast beschikken we over de juiste expertises en certificaten om de dakrenovatie efficiënt uit te voeren.

Renovatie stalen dak: wat zijn de kosten?

Niet elk daktype is hetzelfde en hierdoor kunnen de kosten van een dakrenovatie ook variëren. Omdat we wel ervaring hebben met verschillende daktypen, kunnen we de scherpste prijs garanderen als het gaat om een dakrenovatie. Over het algemeen kunnen we dit snel en eenvoudig realiseren. Van tevoren moeten we wel de nodige informatie inventariseren, om vervolgens aan de slag te gaan met de renovatie. Zo kun je weer snel gebruik maken van het pand!

We hebben inmiddels meerdere daken gerenoveerd en gebouwd, zoals:

  • Plat dak
  • Hellend dak (zadeldak)
  • Lessenaarsdak
  • Mansardedak

Staat jouw daktype er niet tussen? Dit is natuurlijk geen probleem, we informeren je graag over de overige daktypes. Neem in dit geval vandaag nog contact op met Staalbouw DtB!

Kunststof of bitumen dakbedekking

Bij een renovatie staat duurzaamheid bij ons voorop, maar we geven ook graag de keuze aan de opdrachtgever zelf. Daarbij is het wel handig om te weten dat een kunststof dakbedekking bijna twee keer langer mee gaat dan een bitumen dakbedekking. Een bitumen dakbedekking gaat over het algemeen 20 jaar lang mee, terwijl een kunststof tussen de 35 en 40 jaar in zit. Maar dan moet de dakbedekking natuurlijk wel goed bevestigd worden, kies daarom voor onze specialisten!

Verschillende kleuren sandwichpanelen

Bovenop de dakbedekking komen ook nog sandwichpanelen te liggen. We beschikken over een breed assortiment als het gaat om de kleuren en profileringen. Benieuwd naar de verschillende opties? Stuur ons dan vandaag nog een berichtje via het contactformulier of bel naar 0317 640174!


Recent gebouwde projecten