Opslaghal bouwen

Opslaghal bouwen

Staalbouw DtB heeft al meerdere opslaghallen gebouwd door heel Nederland. De wensen van onze opdrachtgevers verschillen vaak van elkaar. Door onze expertises weten we makkelijk te schakelen tussen verschillende bouwpartners, zodat we aan elke wens kunnen voldoen. Wil je een opslaghal bouwen voor jouw bedrijf? Of wil je bouwen op een privéterrein? Onze specialisten vertellen je graag meer over de verschillende opties.

Een opslaghal bouwen met handige functies!

Een opslaghal hoeft niet altijd alleen als opslag te dienen. Zo kun je er ook nog voor kiezen om het pand uit te breiden naar een werkplaats Maar dan moeten we wel rekening houden met een aantal zaken zoals: ruimteverdelingen, juiste deuren, etc. Deze onderwerpen bespreken we maar al te graag in een kennismakingsgesprek. Zo kom je er namelijk gemakkelijk achter wat je allemaal kunt met de nieuwe opslag! Benieuwd naar onze bouwkunsten? Neem eens een kijkje bij onze projecten voor meer inspiratie!

De kosten van een opslaghal

De kosten van een opslaghal kunnen erg verschillen van elkaar. Dit hangt natuurlijk vooral af van de grootte, maar ook bijvoorbeeld het daktype en het isolatiemateriaal. Wil je weten wat nog meer bepalend is voor de prijs? Neem dan contact op met ons! Wij kunnen snel en eenvoudig een schatting geven van jouw kosten voor je opstellen. Bij Staalbouw DtB weet je zeker dat je hoog kwalitatief staal krijgt voor een scherpe prijs!

Zonnepanelen plaatsen op de opslaghal

Naast een goede isolatie, kiest men al gauw voor zonnepanelen op het dak. Hiermee kunnen ze namelijk binnen een korte tijd hun energiekosten terugverdienen. Staalbouw DtB kan aanvullend ook zonnepanelen op jouw nieuwe opslaghal plaatsen! Hierbij moeten we wel rekening houden met de draagkracht van het dak en de constructie.


Recent gebouwde projecten