Bedrijfshal renoveren

Bedrijfshal renoveren

Is jouw bedrijfshal toe aan een renovatie? Laat dan je bedrijfshal renoveren door Staalbouw DtB! We hebben inmiddels meerdere bedrijfshallen gerenoveerd door heel Nederland. Voornamelijk ging het om gevel- en dakrenovaties. De redenen hiervoor zijn verschillend:

  • Beschadiging: het pand is beschadigd door veroudering, slecht geconstrueerd, et cetera;
  • Isolatie: het pand is niet goed geïsoleerd;
  • Uitstraling: het pand is toe aan restyling.

Eén ding weet je zeker bij ons, na de renovatie is het pand weer modern. Daarnaast werken we alleen met hoogkwalitatief materiaal, hierdoor wordt de duurzaamheid ook sterk bevorderd.

Een bedrijfshal laten renoveren

We beschikken over het juiste personeel om snel een bedrijfshal te renoveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we verzekeren dat het renovatieproces snel en zorgvuldig verloopt. Tijdens dit proces zullen we je op de hoogte houden met één contactpersoon, uit onze ervaring met eerdere projecten werkt dit ideaal voor beide partijen. In sommige gevallen redt de bedrijfshal het niet met een (simpele) renovatie. Daarom voeren we vooraf een grondig onderzoek uit. Vervolgens kunnen je we je voorzien van een bindend advies. Hieruit blijkt altijd of het gaat om een renovatie of een complete vernieuwing van de bedrijfshal. Is het huidige bedrijfspand toe aan een complete vernieuwing? Ook dan kunnen we je voorzien van de juiste expertises! 

Na de renovatie zonnepanelen laten plaatsen op de bedrijfshal 

Na een renovatie is het ook verstandig om na te denken over duurzame oplossingen. Daarom heb je bij ons ook de mogelijkheid om zonnepanelen aan te schaffen. Maar waarom is het verstandig om zonnepanelen voor 2023 aan te schaffen? De salderingsregeling is namelijk verlengd tot en met 1 januari 2023, door deze regeling kun je nog flink besparen op energie en dus ook op geld! Daarnaast heb je hierdoor al snel je investering weer terugverdiend, dit is meestal tussen de 6 en 7 jaar. Heb je meer informatie nodig over zonnepanelen of andere duurzame oplossingen in de staalbouw? Neem dan vandaag nog contact op met Staalbouw DtB!


Recent gebouwde projecten