Loods renoveren

Loods renoveren

Een loods renovatie kan snel gerealiseerd worden door onze specialisten. Vooraf kijken we of het daadwerkelijk gaat om een renovatie of een complete vernieuwing van de loods. Dit kunnen we al snel vaststellen nadat we op locatie een onderzoek hebben uitgevoerd. Vervolgens laten we aan jou weten wat het probleem is en wat we nodig hebben voor de renovatie van de loods. Tijdens het bouwproces houden we je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen via één contactpersoon. Zo verloopt de communicatie namelijk wat soepeler. 

Een oude loods renoveren

Wanneer is een loods oud? En wanneer is deze toe aan een renovatie? We informeren je graag over dit soort onderwerpen. Renovaties komen vaak aan de orde als de weersinvloeden bijvoorbeeld de coating beschadigen, regen en zonneschijn zijn allebei een boosdoener voor coatings. Deze invloeden zijn natuurlijk niet te vermijden voor een loods, al helemaal niet in Nederland. We voorzien onze loodsen altijd van hoogkwalitatieve coatings, hierdoor komt de loods niet snel aan een renovatie toe. Nadat de loods door ons gebouwd is, kan het tientallen jaren mee! Wil je een oude loods renoveren of wil je zeker weten dat het bouwwerk aan een renovatie toe is? Stuur ons dan een mailtje via info@staalbouwdtb.nl of bel naar 0318 640174.

Een bouwteam met juiste expertises

Ons personeel beschikt over de juiste certificaten en opleidingen. Al meer dan 20 jaar monteren we staalconstructies met nauwkeurigheid en efficiëntie als uitgangspunt. Hierdoor kunnen we de beste montages garanderen voor een scherp tarief. Wil je een nieuwe stalen loods bouwen met Staalbouw DtB? Laat het ons dan gerust weten via het contactformulier!


Recent gebouwde projecten